Slaagkans & Garantie

Examengarantie

Door bij ons je opleiding te volgen stel je vertrouwen in onze kwaliteit. Het is aan ons de taak om hier met zorg en verantwoordelijkheidsgevoel mee om te gaan. Zoals eerder gezegd hebben wij het druk. Wij garanderen je dat je niet meer lessen krijgt dan nodig is. Het is ook na 20 jaar nog steeds de sport om je zo snel als mogelijk in de eerste keer te laten slagen. Dit is voor ons de beste reclame, levert de meeste nieuwe leerlingen op en geeft de snelste doorstroming in onze agenda.

Slaagkans

Slagen heeft na een goede opleiding en begeleiding niets met geluk te maken, en de meesten zakken niet de eerste keer. De cijfers spreken voor zich en zijn controleerbaar via cbr.nl


Het slagingspercentage voor de auto ligt gemiddeld tussen de 76 en 80% voor het eerste examen bij een hoog aantal examens per jaar.


Het slagingspercentage voor de aanhanger ligt gemiddeld tussen de 66 en 70% voor het eerste examen.


Het is wel sport, maar geen wedstrijd, fouten maken is menselijk en ook op een examen komen blunders gewoon voor. Wel een teleurstelling, maar niet het einde van de wereld. Wij belonen je inzet bij slagen met gebak en belonen je inzet bij een gezakt examen met een unieke examengarantie!


Deze garantie is echt uniek, omdat deze niet gekocht hoeft te worden bij aanvang van de opleiding en geen verborgen autohuur kent.


Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je moet een volledige opleiding inclusief tussentijdse toets en Theorieweekend hebben gevolgd.

Er zijn 2 examengaranties.

  1. Op een compactopleiding wordt een volledig gratis eerste CBR herexamen aangeboden. Eventuele verdere CBR herexamens kosten 115 euro per herexamen.
  2. Na losse lessen, een tussentijdse toets en het volgen van een theorieweekend wordt een CBR herexamen aangeboden voor 115 euro.

Na een vierde herexamen moet men voortaan examen doen bij het B.N.O.R. (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid), deze examens vallen niet onder de examengarantie en worden apart berekend.